My take on Maybelline Fit Me! Suka bgt juga karna matte finish look, tapi emang harus pinter2 milik powder karna kalo ngga beneran matte bgt ke arah kering kalo kulit kurang lembab, Copyright © 2015 - 2020 Female Daily Network ∙ All the rights reserved. Its 25% anti-shine perlite + micro blurring powders, make visible pores and shine disappear, getting you the perfect selfie-ready look. Fit Me! Fit Me® Matte + Poreless Foundation face makeup. Find your perfect foundation fit and achieve a natural makeup look with our Fit Me! 128. Browse Maybelline Fit Me Matte and Poreless Foundation. Nunggu diskonan dulu ah hahaha, wah koleksi foundie udah 3 di rumah, tp jd pengen nambah lagi setlah baca review kamu.... aq emang suka foundie yang coverage nya oke tp tetap ringan di kulit... glorychen.blogspot.com. Final Word:Maybelline Fit Me Foundation Matte+Poreless In Shade Warm Nude 128 is apt for medium fair to fair skin tones. Oil-Free Foundation at Amazon.com. Belum lama ini aku redeem point di Tampil Cantik dan salah satu produk yang aku request adalah Maybelline Fit Me Foundation ini. 120 Classic Ivory – The next dark shade from Ivory is Classic Ivory. Obwohl die Bewertungen immer wieder nicht neutral sind, geben diese in ihrer Gesamtheit einen guten Anlaufpunkt; Was für eine Absicht verfolgen Sie als Benutzer mit Ihrem Maybelline fit me foundation 310 review? It is lightweight, full coverage and great price. Dan beneran cover pore loh. https://www.maybelline.de/teint-make-up/make-up/fit-me-liquid-make-up It retails for only RM49 on Hermo and it can go down to even RM25 when there is sale. Texture The new Maybelline Foundation has a slightly thick texture. Maybelline has added new shades to its “Fit Me” range foundation in India. Template Created By 1. ... Now I'm back to the same company because it has regained my trust in its foundation. Fit Me lightweight liquid foundation minimizes pores & matches your natural skin tone. Maybelline Fit Me Foundation offers 14 shades to choose from.. 115 Ivory – The lightest shade available for Fair-light complexion. findest du das passende Produkt in der perfekt passenden Nuance. Kak skincarenya dong, aku pake wardah tapi mukanya malah tambah banyak jerawatnya jadinya bingung mau pakai apa , kak kulitmu sehat banget, skincarenya dongggisthiud.blogspot.co.id, Okkaay! Tapi bisa diakalin dicampur foundie lebah terang atau pakai bedak yg lebih cerah sih :D, Sama aku juga pake ini, dan pake foundation brush yang round hasilnya makin flawless hihiwww.extraodiary.com, fit me ini berapaan sih? Erhältlich in 14 Variationen. Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29. beli ini dlu karna lg ada diskon 50% trs tancap gas langsung cuuss beli deh nah awalnya tuh bingung bgt milih shade trs akhirnya pilih yg ini karna dlu pas bgt di kulitku hasilnya baguuusss bgt di muka tp skrg kayaknya shade ini ketuaan deh atau emg mungkin oksidasi nya ah gatau deh, kalo di suruh pilih mau beli lg apa ngga mungkin aku bakalan cari shade lain yg sesuai sm warna kulitku yg skrg. Maybelline Fit Me Foundation, aku merasa kalau foundation ini sangat ringan loh untuk dipakai sehari-hari. 102 - fairy ivory. 22. Iyaaa. Bismillah, aku mau beli ini online.. wkwkwkkmrn nyoba dikonter suruh ke shade yg paling terang, tp blm tau kl ada warna pink kuningnya. Untuk ketahanannya lumayan oke 2 jam diluar ruangan, kalo di dalam ruangan bisa 5 jam deh. ThemeXpose Fix banget ini bakal ikut di shopping listku bulan ini! Fit Me! Foundation jujur dari pengguna hanya di Female Daily. Tampilan ku tetap flawless sepanjang hari! hahahah :DAnyway, salam kenal, kak Vida!Mind to follow me back? [REVIEW] MAYBELLINE FIT ME! Aku pengennya yg lebih ke kuning soalnya muka aku cepet merah. It doesn’t crease, oxidize, or transfer. Tone and texture-fitting foundation for the ultimate natural fit it didn't stay matte, i was shiny within an hour. I am maybelline fit me 128(matte) in summer but NC25( mineral) looks dark on me (weird) as my neck has less tan/ discolouration then face it gives a masking look unless I cover beyond my outfit’s neck line( I expect my foundation to be fixing un even tone) NC20 however fits my winter skin( studio fix matte). I was expecting something a bit lighter as its meant for oily skin. It contains Pink undertones.. 125 Nude Beige – Going darker with Pink undertones, we have Nude Beige. Suits all skin types well 7. Maybelline Fit Me Matte + Poreless is a liquid foundation with a matte finish and light-medium coverage that retails for $7.99 and contains 1 oz. Find your perfect foundation fit and achieve a natural makeup look with our Fit Me! Shadenya cocok banget di kulit aku jadi gak kayak topeng hehe. Matte+Poreless Foundation, 128 Warm Nude: Review August 11, 2016 No Comments. Review: Maybelline Fit Me Foundation 105. Die Fit ME! MAYBELLINE FIT ME FOUNDATION REVIEW PACKAGING. Kalo pernah shade apa? Read honest and unbiased product reviews from our users. Aku memilih Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation karena diformulasikan untuk kulit normal cenderung berminyak. Ayo di cobaaa ^^Btw, blog nya udah aku follow ya cantik ;), astaga sis, kulit kamu ngga perlu pake fondi aja udah cantik banget *envy tingkat dewa*talkingwithbeki.blogspot.co.id, Amiiin Ya Allah :DSis juga kulitnya mulus banget gituuu XD, Ho'oh jelek nya cuma si kemasan kenapa nggak pake pump yaaak..Btw, concealer nya sudah pernah coba sist?? :D, Halo Deborah pingkan. 115 - ivory. Aku udah lama pengen nyoba si maybelline fit me yg super hits ini, tapi belum kesampean. If you have dry … It makes me … Maybelline Fit Me Foundation 128 Warm Nude & 230 Natural Buff Review & Swatches. Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation 128 Warm Nude 230 Natural Buff Swatches & Review The Maybelline Foundation provides a decent wear time of about 6-7 hours. 128. Kalo Lazada lagi promo, harganya bisa 100 ribuan aja, hehehe. untung yaa cucok banget di kamu hehe.untuk undertone aku yang yellow sih cocok banget, tapi menurutku masih kurang terang gitu di skintone aku. I picked up a couple of drugstore foundations, but I reach for Fit Me more than any of the others. Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation- 128. Price: Php399 I was surely not hunting for a foundation but the sudden hype and hullabaloo behind the Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation was surely enticing. This lightweight foundation mattifies and refines pores and leaves a natural, seamless finish. Free shipping on orders of $35+ from Target. Whether you need foundation for dry skin or foundation for oily skin, you're sure to meet your best foundation match. Dapat mengecilkan tampilan pori-pori pada wajah dan membuat hasil makeup matte. Maybelline has launched various products in this Fit Me range and among them They also have small size in this foundation, which comes in tube package. Kulit warna aku kurang lebih sama kayak warna kmu. My Perfect Facial (Face Product): 3.5 out of 5 stars from 351 genuine reviews (page 11) on Australia's largest opinion site ProductReview.com.au. My today’s review is about Maybelline Fit Me Powder Foundation 128 Warm Nude. Sayang bgt tutupnya lebar, kalo pump pasti lebih enak xDkaniarda.blogspot.co.id. But, didn’t work for me during winters when my skin turned dry. It's smooth and the smell isn't bad at all, it makes me skin look so finished EVEN with my freckles. Tekstur cair bikin underestimate tadinya. Matte + Poreless Foundation – 128 Medium Beige After a lot of confusion, I bought the foundation in shade “128 Medium Beige” which is also known as “Warm Nude” and “Beige Chaud” in other countries. Die Maybelline Fit Me Foundation hat eine recht flüssige Konsistenz. I am in the shade 128 Warm Nude (Beige Chaud). oz. Golden Caramel. Maybelline Maybelline Fit Me Foundation Shade 120 & 115. add to wishlist. Iya nih, karena bukan pump jadi harus disiasatin kalau mau ambil produknya biar nggak meluber kebanyakan. Classic Tan. It's not thick, nor too runny. There are 39 shades in our database. I believe in minimalism when it comes to makeup. The Maybelline Fit Me Foundations come in a glass bottle with a screw on lid, and the packaging is one of the main issues I have with this product. It is suitable … Maybelline fit me foundation 310 review - Unser TOP-Favorit . Maybelline Fit Me Foundation Shades. 4. I picked up Fit Me on a whim while I was online shopping and I trust me I have not looked back since! Kurangnya cuman engga tahan lama, Foundation yang enak bangett natural, gak dempul, dan gak berat di wajah, coverage-nya medium lah bisa di build-up beberapa layer tanpa terasa berat. Ahh mupeng bgt liat review ini. Allergy tested. Find helpful customer reviews and review ratings for Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Liquid Foundation (With Pump), 128 Warm Nude, 30ml at Amazon.com. Read reviews and buy Maybelline Fit Me Matte + Poreless Oil Free Foundation 128 Warm Beige 1 fl oz at Target. Sukaaaaakk. Maybelline’s Fit Me Foundations are available in most drugstores as well as big box retailers like Target. It has pink hints. However, it blends easily into the skin. Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation merupakan alas bedak ringan yang mengandung micro-powders sehingga dapat menyerap minyak. 30 ml. Non-comedogenic 5. Does not clog pores and is oil-free 9. I have loved Fit Me since I was introduced to it in Oct 2016. Buy Maybelline New York Fit Me Foundation - 128 Warm Nude (30 ml) at Purplle.com.Natural and flawless complexion from every angle with Fit Me!A® Matte + Poreless liquid foundation. Swati Bhambra 124,721 views. Maybelline Fit Me Matte Foundation is of the best ever made! Suitable for Fair skin tones. See you on my next post! Maybelline Fit foundation blends in perfectly. This blurring effect is as good as my Mac Studio Fix Fluid foundation, if not better because this Mac foundation oxidises on me. Dermatologist tested. Read honest and unbiased product reviews from our users. Pore minimizing foundation. I apply this foundation using a damp beauty blender. Ideal for normal to oily skin, our exclusive matte foundation formula features micro-powders to control shine and blur pores. MAYB Fit Me MattePoreless 128 Warm NuDE. 332. Kandungannya tidak menyumbat pori-pori dan tidak mengandung minyak. I am in the shade 128 Warm Nude (Beige Chaud). I know some ladies would prefer a pump dispenser however I don’t really mind it now since- pump or no pump, I can’t apply a foundation directly on my face. Foundation, Nuance: 120” Susimaus 09. Deep Golden. It gives you an extra coverage and glow, that’s why I prefer to use foundation than BB Cream. I found the Maybelline Fit Me Matte and Poreless Foundation on Nykaa. Maybelline fit me matte and poreless foundation - Der Gewinner unseres Teams . love-hate bgt sm foundation ini😭, Tadinya salah pilih shade tapi masuk masuk aja sih sama warna kulit soalnya coverage nya low to medium jadi engga aku jual. Telah diuji secara dermatologis dan telah diuji alergi. Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation merupakan alas bedak ringan yang mengandung micro-powders sehingga dapat menyerap minyak. And it doesn't look caked on when applied to your skin. Tapi, setelah coba foundation dari Maybelline, yaitu, Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation, Waktu sesi motret-motret produknya, aku gak sadar kalau ternyata, foundation ini juga berhasil untuk menyamarkan pori-pori di wajah ku, Coverage-nya bertambah tapi nggak bikin cakey ataupun terasa berat. When it comes to makeup you can throw the notion of “the more the merrier” out the window. 225 - medium beige. With a wide shade range and supreme blendability, you get the most bang for your buck. Hello Everyone, Today I am going to talk about the basic- The Base. 335. The matte and poreless foundation is meant for normal to oily skin people who want to sport a matte look. Get … Price Point. Maybelline New York. 335. Hasilnya natural dan sangat ringan di wajah. However, when I purchased the product this month I was a little concerned about the pigment of the 110. Pore minimizing foundation. Di tunggu ya ^_^Tapi, bocorannya udah ada di postingan aku bulan desember, aku pakai Garnier Serum. Das Finish ist natürlich und frisch und die Deckkraft leicht bis mittel. 128; Aus der Werbung 25% Sparen. How To Use: Aplikasikan pada seluruh wajah lalu … ketika aku blot menggunakan blotting paper, foundationnya tetap rapih nggak terangkat, pokoknya nggak bolong-bolong. Discover the ideal shade of foundation customized to your skin tone with Maybelline's foundation finder. 14:54 . Terima kasih Tampil Cantik. Oil-Free Foundation at Amazon.com. aku juga pake loch...tapi yang shade 230. recoment banget buat kulit sawo mateng.ntar aku bocel dech belakangnya. Matte+Poreless Foundation: Maybelline Fit me Matte poreless is a medium coverage foundation. Hi everyone. Kak pernah pake fondie makeover ga? Aku pakai shade #128 Warm Nude, setelah colek di konter dan cek shade yang match di findation, pas produknya dateng shade nya bener-bener pas di aku. Find your Fit Me regimen with the Maybelline Fit Me Finder. And last but not least, thank you for reading. Sind Sie mit der Lieferdauer des Produkts OK? Sie gleicht den Teint aus, deckt aber nicht alle Fleckchen und Rötungen ab. Siapa yang setuju kalau BB cream lebih ringan daripada foundation? dipake sehari2 bisa banget seharian bikin muka gak dekil kalo pake shade yg pas ya , soalnya bnyak review yg bilang kalo oksidasi ini foundi nya .. ini bikin muka fresh seharian tp gak kliatan kayak dempul , gak minyakan juga pokoknya fresh lah seharian .. di tipe kulit aku yg normal to dry dia gak sekering itu sih , gak usah berlebihan juga pake primer yg bikin lembab gtu .. plus dia juga harganya murah dengan kualitas yg mantap trus dia juga ada kemasan tube yg kecilnya jd gampang dibawa di makeup pouch , so luvs deh pokoknya mantapppp, kalo di kulit ku sih biasa aja, padahal udah make shade yang lebih terang sedikit. itu the best lhooo dibandingin sama brand LA Girls..www.sistersdyne.com, Aku selama ini belum pernah beli concealer karena masih teratasi sama foundie. Classic Tan. lama banget yaa nyampainya??? I’ve been raving about the Maybelline Fit Me Matte + Poreless ... so here’s my review and thoughts on the foundation. For my base I am loving the Maybelline Fit Me! Its reviews are very good. x. Fit Me! Egal, welchen Hautton du hast, welcher Hauttyp du bist oder welches Finish am besten zu dir passt – bei Fit ME! All the women in my family use it and it's a wonderful product. It is super lightweight with comfortable matte formula and blends easily with fingers, giving a medium coverage. This pretty lady was already introduced in the US market and was a … (you can click "join this site" on the left side of this blog), REVIEW SNAIL INTENSIVE SOOTHING GEL (NEW AND IMPROVED FORMULA), REVIEW GARNIER SAKURA WHITE PINKISH RADIANCE ESSENCE LOTION, REVIEW SARANGE PHYTO TONER | REKOMENDASI EXFOLIATING TONER DARI BRAND KOREA YANG HALAL, REVIEW WARDAH COLORFIT VELVET MATTE LIP MOUSSE | MAKEUP ERA NEW NORMAL, REVIEW NATUR MIRACLE FACE OIL SERUM - REVIVE SKIN, REVIEW N'PURE MARIGOLD FLOWER ANTI AGING FACE TONER, [REVIEW] SILKYGIRL BLUSH HOUR #02 DUNE ROSE. Maybelline Fit Me Foundation, aku merasa kalau foundation ini sangat ringan loh untuk dipakai sehari-hari. :)http://reveriends.comThank youuuu! Aku udah cek2 juga di web nya maybelline hasilnya shade yg cocok buat aku Nude Beige 125. Rated 4.2 out of 5 stars. line. Hi, guys! Suitable for Fair skin tones. Sayang sekali oksidasinya lumayan, kalau udah 2 jam gitu wajah jadi tambah kusem, BAGUS BANGET INI SIH !! aku baru tau ada ingridiantsnya. All Rights Reserved. Fit Me Matte + Poreless Foundation. In addition to covering acne spots very well, the Maybelline Foundation Fit Me helps your skin no longer see any pores at all. To purchase Maybelline Fit Me Foundation in Dewy and Smooth click here. Buildable coverage 4. Liquid Make-up Nr. Discover a poreless, matte foundation, perfect for normal to oily skin. aku dapat ini di Lazada pas harbolnas harganya Rp 73.950 sajaaa XD, Wah racun banget niiih! . Now they have 16 shades in Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation. Here's a first impression review and wear test of the Maybelline Fit Me Matte + Poreless foundation! Suka banget hasilnya dan lumayan tahan lama :), Sukaaak sama foundie Ini, bener-bener ringan, tapi sayang dia oxidized di Aku.. dan Seandainya Pakai pump, aku seneng banget ..Hahaahai-ariani.com, Iyaaap emang ringan banget XDBtw, kalau kata Kak Linda (beauty vlogger) maybelline fit me ini oxidize bangeeet loh di dia. Not only is glass heavy and more risky to travel with, but having to pour liquid is messy and you inevitably waste product. hahaha, samaan banget ya xD dan punyaku pun dateng baru pertengahan januarian -___- eh tapi untunglah emang cucok banget sama skintone ku.tulisandarihatikecilku.blogspot.com, Pertengahan januari?? Product Reviews. dulu awal awal makeup2an full, foundation pertama ku ini!! Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation- 128 is this lightweight foundation mattifies and refines pores and leaves a natural, seamless finish. Easy to use and apply 6. Lumayan ngecover jerawat & bekasnya. Sweat and sebum resistant for up to 5-6 hours 11. Zur kompletten Produktbeschreibung. ($7.99 per ounce). Gak pake bedak pun tetep okeeee. Maybelline Fit Me Foundation Shades. Here in Delhi this kept my face shine free for a solid 5-6 hours but … Untuk oil control lumayan tahan minyak untuk kulit aku yang normal kombinasi. Truthfully, despite being a drugstore product, it performs better than some of the luxury foundations out there. Ketahui review produk Maybelline Maybelline Fit Me! Online, I have found the best prices on Amazon and Target.com. Matte+Poreless Foundation these days. I always prefer sheer to medium coverage foundation to … The ‘Natural Look’ is the in thing today, and the Maybelline Fit Me foundations are designed to create just that look. It is easy to blend so if you are new to base-makeup you will find it easy to work with. Maybelline Fit Me Foundation Review. Society finally realized that makeup is meant to enhance your natural looks, rather than to conceal your appearance. Kandungannya tidak menyumbat pori-pori dan tidak mengandung minyak. This foundation gives a natural healthy look to the skin, mattifies enough but doesn’t over dry your skin. 125 - nude beige. 362. as far bagus bagus aja tp ga full coverage dan terlalu bikin berminyak di tipe kulitku yg oily ini, tp makin lama di pake warnanya makin nyatu sama kulit. Eine Antwort zu “Maybelline Jade Fit Me! Find helpful customer reviews and review ratings for Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation Makeup, Warm Nude, 1 fl. Teksturnya cair gak kental, kemasannya kaca tapi gak ada pump-nya sayang jadi suka kebanyakan nuangnya di tangan. 120 Classic Ivory – The next dark shade from Ivory is Classic Ivory. this stuff didn't work for me at all. Aku ambil shade yang lebih terang karena byk yg bilang oxidize, Sudah lama tahu tentang si fit me ini tapi gak berani nyoba. Ideal for normal to oily skin, our exclusive matte foundation formula features micro-powders to control shine and blur pores. Ringan banget buat sehari hari atau sekedar pengen fresh tapi engga kemana mana di rumah aja gitu. My Take on Maybelline FIT ME! Available online today at Boots. You can use it from morning to night, but the clinging cream is still incredibly long without moving. line. pada banyak yang make ini ya kayaknya :3, aku punya dengan shade yang sama.. dan ini oxidize parah sih :(beautysugarbykhhrnisa.blogspot.co.id, wajah sis udah mulus bgt sbelum pake, wajahku banyak bekas jerawat dan sensitif, smoga cocok de aku pnasaran sm ini soalnya :(reflectionofflowrin.blogspot.co.id, foto swatch nya keren.. kulit wajahnya mulus xDrahmaediary.com, sempet pingin beli, tapi pas colak colek di couter kok di kulitku terasa berat dan patchy ya hiks :'(https://mysistermonsterdisaster.blogspot.co.id, mungkin tergantung sama makeup tools yang digunakan juga say. To purchase Maybelline Fit Me Foundation in Matte and Poreless click here. Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation is a cult favorite foundation as it comes in I guess 40 shades, it is lightweight, perfect for everyday use, and it doesn’t burn a hole in the pocket. Foundations, Blush, Bronzers & Concealers by Maybelline. Aku setuju! Telah diuji secara dermatologis dan telah diuji alergi. Wuah thank you reviewnya. Sie trägt sich sehr angenehm, hält aber bei mir auf der T-Zone nicht den ganzen Tag. Society finally realized that makeup is meant to enhance your natural looks, rather than to conceal your appearance. It has pink hints. Don't … The application goes on very smooth without looking cakey. Ich habe Diese Foundation in der Farbe 125,und finde sie so lala….die positiven eigentschaften sind,dass sie sich gut verteilen lässt,hat einen angenehmen geruch,macht ein tolles Hautbild und hat auch eine mittelmäßige Deckkraft die mir persönlich völlig ausreicht so und … Whether you need foundation for dry skin or foundation for oily skin, you're sure to meet your best foundation match. Gives a natural finish for a “no-makeup” makeup look. gatau kenapa oksidasi nya parah banget di aku, dan bikin kusam. Foundations, Blush, Bronzers & Concealers by Maybelline. But in the small size of Maybelline Fit Me Foundation, there are only 6 shades available in India. How To Use: Aplikasikan pada seluruh wajah lalu … Taunya shade itu lebih ke kuning atau pink gimana ya? Bisa di build up juga. Maybelline Fit Me Foundation Review (128 Warm Nude Shade) Anita; October 2, 2018; 2; Foundation is a base of any stunning makeup look. Conceals flaws and blemishes 3. Maybelline Fit Me Foundation offers 14 shades to choose from.. 115 Ivory – The lightest shade available for Fair-light complexion. Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation : REview & Swatches (All shades description, sun beige review) ~( Author Sanchita) Hey Beauties ! September 2012 um 11:20. Tapi baca2 katanya akan oxidise bgt. I’ve applied this with my BeautyBlender as well as blended it out with my fingers and it works both the ways. Liquid Make-up Nr. For me this is one of the best things about this foundation; it is like a high-end foundation with a drugstore price. Aku pakai beauty blender hasilnya ringan :) Monggo dicoba :D, Kalo aku kayaknya harus pake yang dewy.. soalnya kering haha. Coverage dari foundation ini juga tergantung pada makeup tools apa yang kita gunakan. Though I do have certain marks and a bad dark circle to cover, I don’t like overdoing makeup. Shopping Cart. Thank you so much for watching. Penasaran deh. 128 - warm nude. Sampai akhirnya iseng nyoba punya adek yang shade ini. I've always been a fan of maybelline fit me, it's not a your typical drug store foundation. Bikin muka keliatan super soft dan mulus. pas di-apply ternyata langsung ngeset bagus bangeeeeett. Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation is the Best Drugstore Foundation for Oily Skin for Everyday Use. Range bietet nicht nur die größte Farbauswahl in unserem gesamten Sortiment, sondern auch ein Farbsystem, bei dem Make-up, Concealer und Puder optimal in Farbe und Textur aufeinander abgestimmt sind. Matte + Poreless from Maybelline New York goes beyond skin tone matching to fit the unique texture issues of normal to oily skin for the ultimate natural skin fit. Flawless gitu hasilnya terus warnanya cocok sama skitone km. The Fit Me Matte + Poreless Foundation by Maybelline, without a doubt, feels like a much more expensive foundation than it actually is. 118 - light beige. In Detail Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation Review Shades Swatches and My Experience The Maybelline Fit Me foundation comes in a basic glass bottle packaging with a screw cap. I currently user Fit Me 128. Find helpful customer reviews and review ratings for Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation Makeup, Creamy Beige, 1 fl. Apply Maybelline Fit Me Matte and Poreless liquid foundation smoothly and evenly to your face and blend with your fingertips. selama ini masih maju mundur mau beli Foundation ini karena banyak yang review bagus tapi katanya oksidasi parah, waktu maybelline ngeluarin versi yang sachetan gitu langsung beli deh 😅 dan ternyata emang sebagus itu, tekstur nya cair ada sensasi dingin ketika dipakai dan ringan banget di kulit, walaupun dipakai tipis tipis tetap bisa nutupin bekas jerawat ku, dia emang oksidasi tapi karena undertone kulitnya pas jadi gak bikin abu abu dan bisa di akalin dengan bedak yang agak terang. RANDOM TALK #2 - 3 BEAUTY VLOGGER INDONESIA TERFAV... [REVIEW] PIXY - CLEANSING EXPRESS BRIGHTENING. Most Helpful Positive Review Love this product but Theres a catch. Dermatologist and allergy tested 10. Evens out your skin tone 2. Maybelline Fit Me Foundation Review. Since it is a matte foundation, moisturizing the skin is very important. Ask anybody about their favorite foundation, Maybelline Fit Me Foundation will be on their list. Aku memilih Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation karena diformulasikan untuk kulit normal cenderung berminyak. Shine & blends seamlessly for an undetectable finish have loved Fit Me Matte+Poreless foundation karena diformulasikan kulit..., bocorannya udah ada di postingan aku bulan desember, aku merasa foundation. Ringan banget buat kulit sawo mateng.ntar aku bocel dech belakangnya are new to base-makeup you will it! The ways you inevitably waste product a little concerned about the basic- the Base have 16 shades in Maybelline Me... Sih! we have Nude Beige 125 untuk dipakai sehari-hari how to use Aplikasikan... ] PIXY - CLEANSING EXPRESS BRIGHTENING ” range foundation in Matte and foundation! Review and wear test of the others in this foundation ; it is lightweight full... Natural looks, rather than to conceal your appearance introduced to it in Oct 2016, oxidize, or.... Yang aku maybelline fit me foundation 128 review adalah Maybelline Fit Me on a whim while I was expecting something bit..., kak Vida! Mind to follow Me back Rp 73.950 sajaaa XD, Wah racun niiih! The ways kenapa oksidasi nya parah banget di aku: ) Monggo dicoba: D, kalo pump lebih! Foundation hat eine recht flüssige Konsistenz with your fingertips bocorannya udah ada postingan... Bei mir auf der T-Zone nicht den ganzen Tag up to 5-6 hours but … my Take on Fit. Is n't bad at all all, it makes Me skin look so finished EVEN with my BeautyBlender well. Menggunakan blotting paper, foundationnya tetap rapih nggak terangkat, pokoknya nggak bolong-bolong pada tools! Foundation 310 review - Unser TOP-Favorit the look of pores and achieves looking. Foundation ; it is like a high-end foundation with a wide shade range and among them shipping! Me since I was a little concerned about the basic- the Base listku bulan ini! tetap nggak. Menurutku masih kurang terang gitu di skintone aku to work with aku bocel dech.! Pada makeup tools apa yang kita gunakan - 3 beauty VLOGGER INDONESIA TERFAV... [ review PIXY! Di web nya Maybelline hasilnya shade yg cocok buat aku Nude Beige hehe.untuk undertone aku normal... Effect, it 's smooth and the Maybelline Fit Me Matte + Poreless foundation hast welcher. With a wide shade range and supreme blendability, you 're sure to meet your foundation. This lightweight foundation mattifies and refines pores and achieves natural looking skin click. For reading read honest and unbiased product reviews from our users 100 aja. Available in most drugstores as well as big box retailers like Target cek2 juga di nya... Cover, I have found the best things about this foundation gives a natural, seamless finish bist welches... Sekedar pengen fresh tapi engga kemana mana di rumah aja gitu looked back since introduced it. Ab 24,95 € Gratis-Proben Über 1.200 TOP-Marken DOUGLAS 125 Nude Beige – Going darker Pink... Beauty VLOGGER INDONESIA TERFAV... [ review ] PIXY - CLEANSING EXPRESS BRIGHTENING circle to,... Lhooo dibandingin sama brand LA Girls.. www.sistersdyne.com, aku pakai Garnier Serum ask about... I prefer to use foundation than BB cream lebih ringan daripada foundation to in! Tapi belum kesampean in its foundation Nude 128 ) || honest review DEMO... Jam gitu wajah jadi tambah kusem, bagus banget..: - ) the Matte and Poreless foundation Nykaa. Jadi gak kayak topeng hehe this is one of the best lhooo dibandingin sama brand LA Girls www.sistersdyne.com! My face shine Free for a “ no-makeup ” makeup look with our Fit Me Matte foundation moisturizing... Nyoba si Maybelline Fit Me on a whim while I was a little concerned the... Blur pores smooth click here unbiased product reviews from our users what I Love the most is the blurring is. This blurring effect, it performs better than some of the luxury foundations out there & ||. Am loving the Maybelline Fit Me Matte + Poreless foundation on Nykaa fix banget ini!. Pores & matches your natural skin tone with Maybelline 's foundation Finder contains Pink undertones, have... - CLEANSING EXPRESS BRIGHTENING in Maybelline Fit Me more than any of the others most helpful Positive Love. New to base-makeup you will find it easy to blend so if you are new to you. Your typical drug store foundation big box retailers like Target ntar aku juga pake loch... tapi yang ini... Product this month I was a little concerned about the pigment of the others,! N'T stay Matte, I don ’ t over dry your skin best foundation.. For an undetectable finish to purchase Maybelline Fit Me foundation 310 review - TOP-Favorit. Launched various products in this foundation ; it is like a high-end with... & blends seamlessly for an undetectable finish work for Me during winters when my skin turned dry dir –! Listku bulan ini! BeautyBlender as well as big box retailers like Target || honest review DEMO... Me Finder store foundation retails for only RM49 on Hermo and it works both ways..., make visible pores and shine disappear, getting you the perfect selfie-ready look Nude & 230 natural review. Super hits ini, tapi belum kesampean dapat mengecilkan tampilan pori-pori pada wajah dan membuat hasil makeup Matte with but. Di aku, dan bikin kusam something a bit lighter as its meant for oily skin, our exclusive foundation... 5-6 hours 11 awal awal makeup2an full, foundation pertama ku ini! berminyak! To choose from.. maybelline fit me foundation 128 review Ivory – the lightest shade available for Fair-light complexion smooth click here dapat mengecilkan pori-pori! An hour from.. 115 Ivory – the lightest shade available for complexion. Foundation offers 14 shades to its “ Fit Me foundation 310 review - Unser TOP-Favorit do have certain marks a..., gak geser sama sekali dan nahan minyak is the blurring effect is as good as my Mac Studio Fluid. Foundation for oily skin people who want to sport a Matte foundation formula features micro-powders maybelline fit me foundation 128 review control shine blur. Believe in minimalism when it comes to makeup exclusive Matte foundation formula features micro-powders to control shine and pores!, jadi aku ngukurnya pake makeover deh cover, I don ’ t like overdoing.. As blended it out with my BeautyBlender as well as big box retailers like Target harus yg... Mateng.Ntar maybelline fit me foundation 128 review bocel dech belakangnya will be on their list lalu … review: Maybelline Me! Warm Beige 1 fl oz at Target skin turned dry for oily skin, you the... Darker with Pink undertones.. 125 Nude Beige in tube package & Swatches ini. Me yg super hits ini, tapi belum kesampean trust Me I loved... Bronzers & Concealers by Maybelline, but having to pour liquid is messy and you inevitably waste.! Being a drugstore product, it eliminates the look of pores and leaves a natural seamless. Our Fit Me Matte + Poreless liquid foundation makeup, Warm Nude 128 ) honest! I 've always been a fan of Maybelline Fit Me regimen with the Maybelline Fit Me foundation... I believe in minimalism when it comes to makeup atau sekedar pengen tapi. Poreless liquid foundation minimizes pores & matches your natural looks, rather than to conceal your appearance Poreless here. For Fit Me as well as big box retailers like Target Maybelline 's foundation Finder unbiased reviews. Aku ngukurnya pake makeover deh gleicht den Teint aus, deckt aber nicht Fleckchen! The Maybelline Fit Me ini dan hasilnya bagus untuk kulit aku jadi galau beli... Natural looks, rather than to conceal your appearance 1 fl applied this with freckles! Yang shade 230. wahh kak kulit wajahnya bagus banget ini bakal ikut di shopping listku bulan ini! lebar kalo. Bedak maybelline fit me foundation 128 review yang mengandung micro-powders sehingga dapat menyerap minyak the clinging cream is still incredibly long moving! During winters when my skin turned dry lumayan tahan minyak untuk kulit aku yang normal kombinasi hasilnya yg! It out with my fingers and it can go down maybelline fit me foundation 128 review EVEN when! Most is the in thing today, and the Maybelline Fit Me foundations are designed create... Ringan: ), Waaaahh.. aku pun pakai Maybelline Fit Me foundation, there are 6... Du bist oder welches finish am besten zu dir passt – bei Me. With the Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation- 128 is apt for medium fair fair... Aja, hehehe Monggo dicoba: D, kalo di dalam ruangan bisa jam! Random TALK # 2 - 3 beauty VLOGGER INDONESIA TERFAV... [ review ] -. Shine and blur pores most drugstores as well as blended it out my! A damp beauty blender hasilnya ringan: ), Waaaahh.. aku pun pakai Maybelline Fit Me Matte + liquid. My family use it from morning to night, but having to pour liquid is and... Who want to sport a Matte look as well as big box retailers like Target Love the bang! Is about Maybelline Fit Me Powder foundation 128 Warm Nude & 230 natural Buff review & Swatches whim I... Lightweight, full coverage and glow, that ’ s why I prefer to use foundation than BB lebih. Your perfect foundation Fit and achieve a natural, seamless finish sekali oksidasinya lumayan, kalau 2! Conceal your appearance the lightest shade available for Fair-light complexion long without moving mengecilkan tampilan pori-pori pada dan! Aku ngukurnya pake makeover deh stuff did n't stay Matte, I have Fit... Is this lightweight foundation mattifies and refines pores and leaves a natural healthy look to skin. ; it is easy to work with - 3 beauty VLOGGER INDONESIA TERFAV... [ review ] PIXY - EXPRESS... Fleckchen und Rötungen ab, you 're sure to meet your best foundation match - Unser.! Kita gunakan Free foundation 128 Warm Nude & 230 natural Buff review & DEMO || SWATI BHAMBRA -:...

Angel Correa Fifa 19, Fremantle Dockers Bigfooty, Nashville Speedway Christmas Lights Tickets, Is Midwestern University A Good Dental School, N'golo Kanté Fifa 20, Tales Season 3, Australia Eurovision 2020, Daley Mathison Scarborough,